VELKOMMEN

Velkommen innom min lille side!!
Det er hyggelig at du tittet inn.
Legg gjerne igjen en kommentar, det setter meg i en god stemning :-)
Håper du får en fin dag.

Hallo and welcome to my littel website.

I`m not that good at writing English, but nice that you are visiting. Wish you a nice day

lørdag 4. desember 2010

rakfisk kveld

Desverre ble rakfisk kvelden vår ikke noe av, dvs vi skal ha den igjen om en uke. Da ei lita tulle fikk feber og vi ønsker at alle skal være i form. Hell i uhellet sier vi, da mannen også ikke er i form..


Vi har i kveld vært med på juletradisjon her vi bor. Fakkel tog er vært år,, i år ble det ingen korps. dvs trommene var der, Men alle blås instrumentente hadde tatt kvelden i 15 kalde..
det morsomste var, var at korpset sang i steden for..etter hvert kom nissen og i år kom han i ambulansen. Nissen hadde blitt på kjørt pga han ikke hadde refleks.. SÅ alle fikk reflekser så vi skulle bli sett. samt en pose med litt godt..


Når vi kom hjem laget vi ribbe og fikk oss en god jule middag..Dette glasse har mamma malet for mange år siden og dette ble også brukt i kveld :-)Vi prøvde Christer Berens anbefalling av vin til julemat og den var helt perfekt, er å anbefalle. Vi følte ikke at vi ble så "trette" etter maten, som vi vanligvis gjør, når vi tar jule ølen...
Kokken (mannen) hadde laget karamell pudding i går, men mamma og pappa fikk den, da vi ikke trengde den. men det blir altid litt rester og derfor ble det en bit til oss også.. Jeg tok til og med en kopp kaffe (med bailys selvfølgelig) noe jeg egentlig ikke drikker.Nå er gutta i seng og det blir nok en god film på oss.
kanskje 
1 kommentar:

  1. rakfisk :) Jeg gleder meg til rakfisklag på nyåret... fikk ikke spist i år da jeg var høygravid, men i 2011, da er jeg klar :)

    SvarSlett