Dette er å anbefalle!!!
Lørdag til lunsj tok jeg og mannen å åpnet en flaske vin (selv om det var tidlig på året fikk man en sommer følelse). Vinen ble kjøpt når vi overnattet på en vingård i sommer, men jeg var gravid og fikk ikke smake!!
Så med blåskjell som ventent på å bli kokt tok vi frem store stekepannen
som vi bruker ute og koket blåskjell!!
Oppskrift er som følger!
Litt godt smør i pannen
4-6 hvitløks fedd
1-2 løk
1-2 pakker blåskjell
og en litt hvit vin..
koker litt under lokk og vips en nydeilg lunsj.
Vi har også loff og aioli ved siden av!!!
dette kan fint være tur mat også, hvis man har feks stormkjøkken, lett å kutte alt opp og ha med i en boks..
Det var kanskje litt tildlig å åpne veranda sesongen, men vi koste oss. selv om vi måtte trekke inn etter hvert.
En venninne kom også innom, etter å ha sett bidet på MMS, så da snakket vi om sommerferie og tenkte at nå må vi snart finne på noe...
Dette er lunch som smaker, ser helt nydelig ut.
SvarSlettdet var helt nydelig. syn ikke de hadde tilbud på blå skjell i dag også
SvarSlettJeg må ærlig innrømme at jeg er en pyse når det gjelder sjømat, men dette så jo nesten litt fristende ut. Når det gjelder spørsmålet ditt om garnbutikker, har jeg endel tips i bloggen min, her
SvarSlettSå herlig! Og romantisk. :):)
SvarSlett