VELKOMMEN

Velkommen innom min lille side!!
Det er hyggelig at du tittet inn.
Legg gjerne igjen en kommentar, det setter meg i en god stemning :-)
Håper du får en fin dag.

Hallo and welcome to my littel website.

I`m not that good at writing English, but nice that you are visiting. Wish you a nice day

mandag 7. juni 2010

uten pc

Min pc er på service igjen...
Fikk den til jul i 2008 av min mann. Like før eksamenlevering i 2009 tok den kvelden, dvs skjermen.. Men heldigvis var det fabrikasjons feil i følge HP..
så fikk jeg den tilbake etter 8 uke ca.
da var den periodiske feilen blitt permanent..:-(
det gikk 6 nye uker. og optimistisk fikk jeg den tilbake før jul 2009
Da gikk det to dager før den måtte på service igjen.. da bestemte HP å gi meg en ny pc.. denne var større og bedre, men jeg har aldri blitt fortrolig med den. men bruker det til blogging osv..

Så endelig fikk jeg hjelp til den og da var det ikke bare bare. så sist uke dro jeg tilbake der jeg kjøpte den og ba om hjelp. det var bare å gjøre slik og slik for det hadde jeg ikke gjort. men når jeg kom hjem gikk ikke det..mannen prøved mye rart men måtte gi opp..

Så i da tok mannen seg en tur og nå er den til "observasjon" i natt. så jeg håper at det går i boks. eller blir det 6 nye uker på service og det er ikke aktuelt for pc må jeg ha med på ferie..

4 kommentarer:

 1. Kanskje du skulle prøve noe annet en HP?
  Jeg har Asus, skal ikke skryte for mye, da jeg har opplevd en del feil med de to jeg har hatt, men har sjelden tatt mer enn 1 uke å få den reparert...
  da har de kommet på døra og hentet pc'en og levert den samme sted :)

  SvarSlett
 2. Hehe, ekstern harddisk er bra å ha, men har en her hjemme som inneholder ca 20 serier med alle sesonger og masse bilder og filmer, som ikke fungerer lengere... så egentlig bør man ha to eksterne hardisker, ifølge datakyndige. Backup av den eksterne harddisken :P

  SvarSlett
 3. Jeg har en HP minilaptop som fungerer utmerket. Får plass i håndvesken på ferier. Fin blogg du har.

  SvarSlett
 4. Hei! Takk for koselig kommentar hos meg, ang. sjal mønster er det å få kjøpt herhttp://ysolda.com/store/accessories/ishbel/.

  SvarSlett