I dag tok vi tur inn til vårt hemmelige sopp sted. Og der var det sopp.. masse sopp. De to store gutta stor koser seg på sopp tur. Mellomste har også fått egen sopp kurv og kniv til bursdagen denne uken så nå var han spent om han klarte å fylle kurven. Noe han og vi andre gjorde....
Mormor var også med og det er altid stas og gå etter henne for som gutta sier "da er super flink til å finne dem mormor, hvordan klare du det?"
Etter turen tok vi et kaldt bad og laget oss brød med lun brie og mango. Samt flytene honning. Det er rett og slett luksus turmat. og utrolig godt... stekes på stormkjøkkene med lokk over. på svak varme
Til desert ble det
"mammas tur vafler"
oppskriften er ganske enkel
2 egg
ca 0,7 l med melk (som regel rester fra uken og som nærmer seg utgått)
1 ts bakepulver
3 ts vaniljesukker
en klump smør
og sukker til egen smak
jeg bruker glutenfritt mel og lager rører ekstra tynn da den tykner på turen..
helse opp i en 1,5 liter brus flaske og stekker som lapper på stormkjøkkenet
Herlig å være på tur sammen med dere. Takk for turen og for den deilige turmaten
SvarSlettSoppen ligger nå til tørk i tørkerommet.